Verhuren

Bent u als pandeigenaar op zoek naar huurders?

Voor pandeigenaren of beheerders van een pand gaan wij op zoek naar huurders voor de ruimte die beschikbaar is. Dit doen wij op een pro-actieve manier door het inzetten van verschillende communicatiekanalen en het actief benaderen van potentiƫle huurders.

Algemeen

Waar is Kantoorwijzer actief?

Kantoorwijzer.info opereert in het centrale deel van Nederland, met een geografische focus die zich uitstrekt van Amsterdam tot Arnhem. Indien uw interesse zich buiten dit specifieke gebied bevindt, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken die passen bij uw behoeften. Voor een overzicht van de actuele aanbiedingen verwijzen wij u naar onze aanbodsectie.

Ik zoek een kantoorruimte

Bent u als huurder op zoek naar een geschikte kantoor of praktijkruimte?

Kantoorwijzer.info helpt met het vinden van de juiste kantoor- of praktijkruimte afgestemd op uw wensen. Op onze website vindt u de een groot deel van de kantoorruimtes die op dit moment bij ons beschikbaar zijn. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij uw interesse en eisen en bekijken wij of er geschikt aanbod voor u is. Wij nemen u vervolgens mee in het hele huurproces en fungeren als intermediair tussen u en de verhuurder. Wij adviseren en beantwoorden al uw vragen over de te huren ruimte en alle praktische zaken die hierbij komen kijken. Mocht u vragen hebben over een kantoorruimte of over bijvoorbeeld huurcontracten? We helpen u graag. U kunt ons eenvoudig vragen stellen via Whatsapp, telefoon of email.